Rusine! A fost nevoie de pierderi de vieţi omeneşti...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

/* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; mso-pa

"A fost nevoie” ca cinci bebeluşi neprihăniţi să moară în chinuri groaznice pentru ca autorităţile să se mişte în teritoriu şi să efectueze controale la sânge în spitale. Prefectul judeţului Dâmboviţa, Iancu Caracota, a înfiinţat, prin Ordin, comisia de control pentru prevenirea şi stingerea incendiilor în unităţile sanitare cu paturi. Începând de ieri şi până pe trei septembrie, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa şi ai Direcţiei de Sănătate Publică vor efectua controale tematice la toate unităţile sanitare publice cu paturi din judeţ, indiferent de subordonare. „Se pune un accent deosebit pe verificarea căilor de acces şi de evacuare, limitarea propagării focului, exploatarea instalaţiilor utilitare ale construcţiilor şi asigurarea mijloacelor tehnice, sistemelor şi instalaţiilor de detecţie, semnalizare şi stingere a incendiilor”, a declarat mr. Eduard Ţelea, purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa.

Zi neagră

16 august 2010 - o explozie survenită în Secţia de Terapie Intensivă a Maternităţii Giuleşti din Capitală omoară patru bebeluşi şi răneşte alţi şapte. Explozia ar fi fost declanşată de un scurtcircuit provocat de o improvizaţie de alimentare a aerului condiţionat, mai exact izolarea necorespunzatoare a două fire. Vinovată de această tragedie a fost găsită o asistentă care a fost arestată preventiv pentru 29 de zile pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite