Târgovişte: Robinetele s-au închis în Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu ora 8.00, robinetele din tot oraşul au fost închise. Apa rece nu mai curge nici în zona Aninoasa şi Gura Ocniţei, locaţii care se alimentează din reţeaua oraşului Târgovişte.

Motivul pentru care târgoviştenii nu au astăzi apă este unul ce ţine de Compania de Apă Târgovişte şi de programul de reabilitare al circuitului. Se efectuează lucrări în zona Centrului Vechi dar şi în microraioanele 3 şi 11.

Directorul Companiei de Apă, Dorin Staicu, a declarat că angajaţii companiei vor face tot posibilul ca apa să revină în casele oamenilor mai devreme de termenul limită, adică ora 21.00.

Vestea proastă pentru târgovişteni este că apa se va mai opri şi sper sfârşitul lunii viitoare, pentru o altă serie de lucrări. „Lucrarea era necesară pentru că situaţia în care se prezentau conductele cerea o schimbare neapărată. Din păcate, a fost necesară şi oprirea apei în tot oraşul pentru a putea scoate conductele vechi şi a racorda noua reţea”, a declarat Dorin Staicu, directorul Companiei de Apă Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite