Renault Technologie Roumanie primeşte ultima tranşă de ajutor de stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renault Technologie Roumanie
Renault Technologie Roumanie

Renault Technologie Roumanie (RTR), centrul de inginerie al grupului auto francez în România, urmează să primească ultima tranţă de ajutor de stat, de 28,9 milioane lei, pentru centrul de încercări de la Titu.

Renault Technologie Roumanie a primit subvenţii din partea statului român pentru construcţia centrului de încercări de la Titu, investiţie greenfield, ce presupune construcţia şi echiparea unui centru cu bancuri de probă şi piste de rulaj, precum şi crearea de locuri de muncă.

Proiectul de construcţie şi dotare a centrului se derulează în perioada 2008-2011 şi a creat peste 400 de noi locuri de muncă în zona Titu (judeţul Dâmboviţa).



Valoarea totală a investiţiei este de 166 de milioane euro, iar ajutorul de stat aprobat este de 100,4 milioane de lei.

RTR este centrul regional de inginerie al Grupului Renault, care are ca responsabilitate dezvoltarea la nivel mondial a gamei Logan şi, în special, adaptarea proiectelor de vehicule şi mecanică fabricate şi comercializate pe pieţele din Europa de Est şi zona mediteraneeană. În prezent, la RTR lucreaza 2.500 de ingineri pentru proiectarea şi adaptarea modelelor din gama Dacia şi Renault.

www.agerpress.ro

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite