Relaxare cu aromă de cultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Scriitori găzduieşte spectacole diverse
La Scriitori găzduieşte spectacole diverse

Este ceea ce oferă La Scriitori, cea mai nouă terasă deschisă în Târgovişte. Aici clienţii au posibilitatea să guste şi acte de cultură, nu numai cafele, sucuri şi alte băuturi. Conceptul astfel gândit vine să completeze peisajul barurilor şi pub-urilor din municipiu.

 „Am de mult ideea aceastei locaţii gen grădină de vară, născută din dorinţa personală de a participa la evenimente culturale, altele decât cele organizate de instituţiile publice”, ne-a mărturisit Răzvan Coroliu, patronul barului.
Denumirea La scriitori se leagă de locul în care este amplasat barul, lângă Muzeul Scriitorilor, pe strada Justiţiei. „Locaţia a fost ideală pentru a concretiza ideea unei grădini de vară unde să aibă loc recitaluri, concerte, spectacole de teatru sau proiecţii de film, evenimente la care barierele între artişti şi public să dispară”, a adăugat Răzvan Coroliu.

Din octombrie, evenimentele se mută în interior
În prezent, se are în vedere amenjarea interiorului barului. Aici va fi amplasată o scenă pentru susţinerea spectacolelor, fiind încheiate parteneriate de colaborare cu instituţii de cultură din Târgovişte. Primul eveniment de interior este deja stabilit. Târgoviştenii şi nu numai sunt aşteptati pe 8 octombrie la concertul de lansare al noului album Trooper – Voodoo.


Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite