Recomandări de petrecere a timpului liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi, se redeschide piscina la Daso Cado Club Castel şi tot astăzi, la Târgovişte, va începe „Festivalul Păpuşilor Vii”.

VINERI:
Se redeschide piscina Daso Cado
De astăzi, se redeschide piscina la Daso Cado Club Castel, motiv numai bun pentru petrecere. La platane va fi prezent DJ Yoyo care vine cu hiturile momentului. Puteţi învăţa mişcări noi de la Taboo Boys şi Taboo Girls, care vor încinge atmosfera cu dansurile lor provocatoare. Săptămâna viitoare este aşteptat partidul Kiss Fm, aşa că nu rataţi distracţia.
SÂMBĂTĂ:
„Festivalul Păpuşilor Vii”
Zeci de păpuşi de toate dimensiunile şi formele vor invada în acest sfârşit de săptămână străzile vechii Cetăţi de Scaun. În aceste zile, va avea loc la Târgovişte „Festivalul Păpuşilor Vii”. Păpuşile gigant de până la patru metri vor defila nestingherite prin oraş, iar până pe 1 iunie, vor avea loc tot felul de manifestări special dedicate copiilor. Institutii teatrale din Arad, Timisoara, Sfântul Gheorghe, precum şi Teatrul municipal pentru copii şi tineret ''Mihai Popescu'' din Târgovişte, vor susţine spectacole.
DUMINICĂ:
Mergeţi la ZOO
Dacă nu aveţi ce să faceţi în ultima zi din weekend, trebuie să ştiţi că o plimbare la ZOO, vă poate destinde şi umple de voie bună. Efectivul de maimuţe din rasa Macaca Mulatta, de la ZOO Târgovişte, a crescut cu încă doi membri, anul acesta. În ciuda faptul că sunt ţinute în captivitate iar ochii turiştilor sunt mai mult decât indiscreţi, minunatele maimuţe au reuşit ceea ce aşteptau de mult îngrijitorii: să aducă pe lume urmaşi. Primatele sunt tratate regeşte în fiecare dimineaţă cu frucute exotice şi cu iaurt şi tocmai din acest motiv, se simt în largul lor. Macaca Mulatta trăieşte în ţinuturile nordice ale Indiei şi pot fi întâlnite chiar şi la 2000 de metri altitudine. Se hrănesc cu fructe, seminţe şi insecte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite