Razie pentru depistarea hoţilor de lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni au organizat o ieri o razie, ocazie cu care au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale. Au fost oprite pentru control în trafic 51 de autovehicule, fiind aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale.

Totodată, au fost verificate 3 societăţi comerciale de pe raza de competenţă, sancţiunile aplicate însumând 5640 lei.

Pe raza comunei Iedera au fost depistaţi numiţii P.G., de 16 ani, L.M., de 15 ani şi Z.C., de 29 de ani, toţi din localitate, în timp ce transportau cu un atelaj hipo 14 mc de lemne, pentru care nu deţineau documente legale de provenienţă.

S-a luat măsura ridicării în vederea confiscării materialului lemnos, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii părţii vătămate.

Totodată, a fost depistată numita D.A., de 29 de ani, în timp ce transporta un număr de 14 bucăţi de ţeavă cu lungimi cuprinse între 1.45-1.60 metri, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Faţă de aceasta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile legii 12/1990, cantitatea de ţeavă fiind ridicată în vederea confiscării.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite