Razie pe A1. Un Şofer conducea un bolid de zeci de mii de euro, furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poate că dacă păstra viteza regulamentară de deplasare pe autostradă, nu ar fi fost prins. Ghinionul unui şofer a fost că el rula cu 160 de kilometric pe oră, ceea ce i-au făcut pe oamenii legii de pe autostrada Bucureşti – Piteşti să-l tragă pe dreapta şi să îl ia la întrebări. Atunci au descoperit că bolidul, un Mercedes ultimul tip, era furat.

Şoferul spune însa că nu a ştiut că a cumpărat o maşină furată, declarându-le poliţiştilor căa dat pe ea 25.000 de euro.

Poliţiştii au participat la o razie de amplaore, cu radare în cascadă pentru a-i potoli pe cei care calcă prea tare pedala de acceleraţie pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. “Fiind oprit de către lucrătorii de poliţie a A1, cu ocazia verificării documentelor, s-a constatat că acest autoturism este neînmatriculat şi ar emontate atât în partea din faţă cât şi în spate, plăcuţe cu numere de înmatriculare false. Se continuă cercetările în vedere stabilirii provenienţei autoturismului pentru că se pare că acesta este furat din Italia în anul 2009”, a declarat comisarul Emilian Buican, şeful Poliţiei A1.



Limuzina de lux a fost oprită în apropierea kilometrului 30, pe sensul de mers de la Piteşti spre Bucureşti. Ea figureaza ca furată, aşa că oamenii legii au predat-o la IPJ Giurgiu.

Dacă va fi găsit vinovat, şoferul riscă până la doi ani de închisoare pentru conducerea unui autovehicul neîmatriculat şi cu numere de înmatriculare flase.


image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite