Razie la Pucioasa şi Vulcana Pandele. Vezi rezultatele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

19 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de lucrătorii Poliţiei Oraşului Pucioasa, ca urmare a abaterilor constatate în cadrul unei razii în oraşul Pucioasa şi comuna Vulcana Pandele.

În noaptea de 10/11 martie 2012, lucrătorii Poliţiei Oraşului Pucioasa au organizat o   acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor judiciare stradale şi  a faptelor cu violenţă, în scopul creşterii gardului de siguranţă publică, 25 de poliţişti având o prezenţă activă în stradă.

Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 19 de sancţiuni în valoare totală de 7 740 lei, totodată, fiind confiscată cantitatea de 800 de kilograme cereale şi 1,6 mc material lemnos.

Astfel, poliţiştii au verificat mai multe societăţi comerciale şi au oprit pentru control în trafic 43 de autovehicule, fiind reţinute 2 certificate de înmatriculare şi un permis de conducere.

Cu ocazia unui control  efectuat la o societate comercială, în colaborare cu comisari din cadrul Gărzii Financiare şi Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, s-a constatat că administratorul societăţii nu deţine documente legale pentru funcţionarea acesteia şi nici licenţe pentru difuzarea muzicii ambientale, fiind identificate  95 de cd-uri, fără hologramă.

Totodată, a fost depistat numitul B.R., de 33 de ani, care asigura paza, fără a deţine atestat pentru desfăşurarea activităţilor de pază.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor prev. şi ped. de art. 140, alin. 1, lit a) şi c), din Legea 8/1999, respectiv art. 58 din Legea 333/2003, urmând a se propune soluţie legală prin parchet.

Potrivit art. 58 din Legea 333/2003, desfăşurarea de activităţi de pază sau protecţie, de proiectare, producere, instalare si întreţinere a sistemelor de alarmă împotriva efracţiei sau a componentelor acestora fără atestat sau fără licenţă de funcţionare prevăzută de lege constituie infracţiune si se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite