Razie cu mascaţi. 8 indivizi certaţi cu legea, săltaţi şi duşi la arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mare le-a fost mirarea când dis-de-dimineaţă s-au trezit cu mascaţii la uşă. 8 perindivizi din clanul „banană”, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost depistaţi de poliţiştii dâmboviţeni şi conduşi la arestul poliţiei judeţene.

„Cu această ocazie, au fost depistaţi numiţii S. Adrian, de 21 de ani, Z. Alin, de 27 de ani, H. Aurel, de 24 de ani, P. George, de 22 de ani, S. Gheorghe, de 25 de ani, N. Cristi, de 23 de ani, toţi din comuna Dragodana, sat Picior de Munte, şi G. Laurenţiu, de 23 de ani, G. Marius, de 22 de ani, ambii din comuna Raciu, sat Siliştea, care aveau emise mandate de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 4 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate”, a declarat agent Raluca TRandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Şase dintre ei au domiciliile în comuna Dragodana, sat Picior de Munte iar doi, sunt din comuna Raciu, sat Siliştea. Pe numele lor, au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 4 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate.

Înr urma percheziţiilor, la domiciliul unuia dintre tineri  au fost găsite şi două arme cu aer comprimat, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Cei opt au fost conduşi sub escortă la Penitenciarul Mărgineni din comuna dâmboviţeană I.L. Caragiale, unde îşi vor ispăşi pedepsele.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite