Răzbunare în stil mafiot în Săteni. Un tânăr s-a ales cu maşina ciuruită de gloanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 33 de ani, din localitatea dâmboviţeană Aninoasa, a scăpat cu viaţa după ce maşina în care se afla a fost luată la ţintă de persoane necunoscute. Acestea au descărcat în autoturismul său două gloanţe.

Tânărul spune că a împrumutat maşina, un Cielo, proprietate persoanală, unor prieteni şi că la un moment dat, a auzit 5 focuri de armă. „Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu am condus eu maşina şi nu sunt în conflict cu nimeni”, a declarat Ionuţ Nedelcu.



Poliţia a întocmit un dosar penal pentru distrugere, urmând să stabilească cine a tras cu pistolul asupra autoturismului. „În această seară am fost sesizaţi de o persoană, că în timp ce se afla pe raza localităţii Săteni, asupra autovehiculuui în care se afla, s-a tras cu un pistol provocând distrugere asupra caroseriei. Poliţiştii au declanşsat o anchetă urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul precum şi cine se face vinovat de producerea lui”, a declarat comisarul Mihaela Savu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

image
image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite