Raion cu alimente la “Confiscate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raion cu alimente la “Confiscate”
Raion cu alimente la “Confiscate”

Târgoviştenii îşi pot cumpăra, de ieri, şi produse alimentare de la magazinul de confiscate din centrul municipiului.

Preţurile sunt cu mult mai mici decât cele din supermarket-uri: zahăr cu 4,39 lei, ulei cu 5,4 lei, orez cu 3,1 lei etc. “Am decis să venim şi în sprijinul micilor întreprinzători, cum ar fi cei care deţin magazine săteşti, astfel că vindem marfa şi în regim en-gross, indiferent că este vorba despre jucării, articole de uz casnic şi gospodăresc, îmbrăcăminte sau altceva.

Momentan, am adus numai alimente româneşti, însă de săptămâna viitoare ne vom aproviziona şi din străinătate”, ne-a declarat Florin Gabriel Miu, administratorul societăţii.

Se pregăteşte “Tombola toamnei”

Noul raion a fost bine primit de clienţii magazinului. “Mă gândeam de mult timp că ar fi bine să găsim aici şi astfel de produse, că omul se bucură la orice economie pe care o face, iar la alimente se simte cel mai bine când cumperi mai ieftin”, spune Cornelia Ivan, o târgovişteancă de 62 de ani.

Şi pentru că am păşit în alt anotimp, cumpărătorilor li se pregăteşte, aşa cum a intrat deja în tradiţie, o nouă tombolă. În luna octombrie, aceştia vor avea ocazia să câştige aeroterme şi pilote, numai bune pentru iarnă. “Am participat şi la tragerea la sorţi din luna martie, însă nu mi-a surâs norocul. Sper să am mai multe şanse de data aceasta”, completează doamna Cornelia.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite