Târgovişte: Puşcăria le va fi casă pentru următorii opt ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci bărbaţi, care aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost depistaţi de poliţiştii dâmboviţeni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, subinspector Ioan Preda, lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii din Cojasca, au prins ieri, cinci bărbaţi care se plimbau nestingheriţi, deşi pe numele lor erau emise mandate de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate.

Cei cinci au vârste cuprinse între 20 şi 33 de ani şi sunt din localitatea Iazu. Împotriva acestora, Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, a emis mandate de executare a pedepsei închisorii, fiecare fiind condamnat la executarea unor pedepse de opt ani de închisoare. Cei cinci vor fi încarceraţi la Penitenciarul Mărgineni.

Tot ieri, poliţiştii din Găeşti, în urma unei acţiuni pe linia executării mandatelor pe raza comunei Ludeşti, l-au depistat pe V. Nicolae, de 40 de ani, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsi închisorii de trei ani pentru comiterea unei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite