Târgovişte: Programele de turism ieftine au priză la târgovişteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Programele de turism ieftine au priză la târgovişteni
Târgovişte: Programele de turism ieftine au priză la târgovişteni

La Mamaia, locurile au fost epuizate. Zeci de târgovişteni s-au înscris pentru programul „O săptămână la mare”. Aceştia profită de programul lansat la nivel naţional şi aleg să petreacă un sejur ieftin pe litoralul românesc. Sunt agenţii de turism care au epuizat deja locurile pentru pachetele cele mai ieftine disponibile în prima săptămână a programului.

Staţiunea Mamaia este în topul preferinţelor târgoviştenilor. Aici, locurile au fost epuizate. Mai puteţi găsi însă locuri în staţiunile Eforie Sud şi Nord, Olimp şi Saturn.

Târgoviştenii care vor să petreacă la preţuri reduse „O săptămână la mare”, program derulat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, trebuie să se grăbească. Programul debutează peste două zile şi se încheie pe 30 septembrie.

Cele aproximativ 35.500 de locuri din 62 de hoteluri şi pensiuni se distribuie pe principiul „primul venit, primul servit”, astfel că dacă v-aţi hotărât să profitaţi de această ofertă trebuie să vă grăbiţi. Preţurile sunt cuprinse între 159 şi 399 de lei.

Pensionarii, clienţii programului

Marius Tănase, directorul agenţiei de turism BTT Târgovişte  a declarat că vânzările merg foarte bine, astfel că locurile disponibile la hotelurile de două stele din Mamaia, pentru săptămâna 1-7 septembrie, s-au epuizat deja. Potrivit acestuia, din cele 250 de locuri pe serie de care dispune, cele 100 pentru staţiunea Mamaia sunt deja vândute. Pensionarii sunt cei care profită cel mai mult de preţurile mici pentru a vedea marea.

„Programul merge bine, cererea este mare pentru Mamaia. La holeurile de două stele nu mai avem locuri în această staţiune pentru perioada 1-7 septembrie. Pensionarii s-au interesat în număr mare pentru acest program şi au ales cea mai ieftină variantă.Hotel de două stele , fără mic dejun, la 159 de lei”, a declarat directorul agenţiei BTT Târgovişte.

Mamaia, în topul preferinţelor

Marius Tănase a menţionat că şi pentru săptămâna 7 – 13 septembrie sunt vândute deja 60 de locuri. Şi de această dată, cea mai căutată este staţiunea Mamaia

Şi la agenţia de turism Blue Moon Travel vânzările programului „O săptămână la mare” merg foarte bine. Au fost vândute deja 30 de pachete turistice.

„Staţiunea Mamaia este preferată de clienţii care solicită pachete turistice prin acest program”, a precizat Daniela Suditu, agent de turism în cadrul societăţii Blue Moon Travel.

La agenţia de turism „High Class Travel” înscrierile au început în urmă cu o săptămână, iar până acum sunt zece pachete vândute prin acest program. Patronul agenţiei, Nadia Panait, a declarat că solicitări sunt pentru hotelurile de patru stele pentru staţiunea Mamaia.

„La noi, deocamdată, sunt zece cereri pe acest program. Mamaia este staţiunea solicitată E drept că, la agenţia noastră, cele mai cerute sunt destinaţiile externe. Cei care vor rezervări pentru programul lansat la nivel naţional trebuie să se grăbească pentru că locurile sunt limitate”, a încheiat patronul agenţiei de turism „High Class Travel”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite