Profesorii dâmboviţeni au fugit în masă de examenul de titularizare. 139 au abandonat, după ce au văzut subeictele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Subiectele propuse de Ministerul Educaţiei pentru examenul de titularizare s-au dovedit adevărate enigme pentru profesorii care îşi doreau un loc de titular la o şcoală din Dâmboviţa. Peste 300 dintre ei au făcu cale întoarsă după ce au văzut subiectele, iar unii nici nu s-au mai sinchisit să se prezinte la examen.

„Unii au făcut bine, alţii mai puţin bine. Din totalul celor 981 de cadre didactice înscrise la examen, 184 au absentat iar 139 au renunţat după ce au văzut subiectele. Restul lucrărilor au fost trimise în centrele de evalulare din ţară. E un examen foarte serios, care a avut un grad de dificultate ceva peste medie. Au fost luate aceleaşi măsuri de siguranţă ca şi la Bacalaureat. Nu avem însă niciun eliminat”, a declarat inspectorul adjunct al ISJ Dâmboviţa, Iulian Brezeanu.

Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa a pus la bătaie 56 de catedre titularizabile şi 300 de locuri de suplinitori. Rezultatele concursului se vor afişa în data de 18 iulie. Candidaţii trebuie să obţină minim 7 pentru a aspira la o catedră titularizabilă. Până pe 21 iulie se vor analiza contestaţiile iar pe 22, se va face repartizarea.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite