GALERIE FOTO Profesorii au fost scoşi în faţa clasei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ei au primit aplauze din partea elevilor, colegilor şi invitaţilor din sală
Ei au primit aplauze din partea elevilor, colegilor şi invitaţilor din sală

Emoţii mari aseară la Teatrul Municipal Târgovişte. La 50 de ani de la înfiinţare, Şcoala „Coresi” din Târgovişte a organizat o gală în care au fost celebraţi oamenii care au pus bazele unei educaţii de calitate în una dintre cele mai apreciate şcoli din municipiu.

Clopoţelul a sunat de intrare! Aşa a început seara pentru elevii, cadrele didactice şi invitaţii Şcolii „Coresi”. Împreună au participat la un eveniment emoţionant, în care au fost acordate diplome de excelenţă directorilor şcolii şi, cu aceeaşi recunoştinţă, diplome celor mai longevivi profesori ai şcoli.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Sub genericul "Poveste începută într-o toamnă", au fost depănate amintiri din cei 50 de ani de existenţă ai şcolii. „Am vrut ca numele Coresi să fie un mesaj de cultură. Activitatea de la şcoală a fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea”, a spus Floarea Poenaru, fost director al instituţiei de învăţământ.
Cei din sală au asistat şi la câteva momente artistice, printre invitaţi numărându-se corul Appassionato, dirijor Florin Badea şi elevii profesorului de dans Gheorghe Văduva.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite