Profesoara suspectată de proxenetism citește în celulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Pârvu, profa de franceză din Târgovişte, acuzată că racola fete şi că făcea rost de clienţi pentru o reţea de prostituţie, este încarcerată de mai bine de o săptămână în arestul IPJ Dâmboviţa.

De acolo, dintre zidurile groase în care a fost aruncată, dascălul ce ocupă singur o celulă continuă să-şi strige nevinovăţia prin vocea părintelui său, care vine în vizită. “S-a mai liniştit. I-am dus lenjerie intimă şi ce a mai avut nevoie, dar mi-a cerut şi cărţi”, ne-a povestit trist Ionuţ Pârvu (foto), tatăl tinerei de 24 de ani care a căzut în mâinile ofiţerilor de la Crimă Organizată.

Poliţiştii urmăreau de câteva luni reţeaua lui Liviu Bucur, care aduna de pe străzi puştoaice de 14-17 ani şi le pregătea să devină prostituate de lux. Profesoara de franceză şi soţul ei au fost acuzaţi că au dus în două rânduri “fetiţe” la adresa unui avocat.

“Nu e normal să îi bagi la pedepse ca pentru criminali, n-au ucis pe nimeni, nu ştiau de reţeaua de prostituţie”, îşi strigă amărăciunea părintele dascălului. Apărătorii lor speră ca profesoara şi soţul ei să fie eliberaţi sub control judiciar, după ce au depus cerere în acest sens.

SURSA: www.libertatea.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite