Procurorii au audit 30 de persoane în cazul celor doi soţi ucişi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii încearcă să dea de urma criminalului celor doi soţi din Târgovişte. Aceştia au fost omorâţi în propriul aparatement cu numai puţin de 24 de lovituri aplicate cu un obiect contondent.

Până la această oră au fost deja audiate 30 de persoane din rândul familiei celor doi precum şi a colegilor de seriviciu ai bărbatului. “Corpurile celor doi  au fost duse la autopsie unde s-a descoperit că fiecare din ele prezenta între 10 şi 14 lovituri de cuţit. Toate loviturile au fost date în cap însă nu se cunoaşte deocamdată, obiectul folosit. S-a realizat un cerc de suspecţi, s-au verificat membrii familiei şi colegii de muncă. În total au fost peste 30 de persoane audiate”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Mihai Tudose.

Nu se poate confirma jaful

Din locuinţa celor doi soţi au fost furaţi 2.800 de lei, bani care constituiau avansul victimelor pentru montarea termopanelor în locuinţa lor. Cu toate aceastea însă, echipa de cercetare nu ia în calcul doar jaful întrucât în casă s-au găsit bijuterii şi valută, pe care agresorii le-ar fi putut lua. “S-au recoltat probe de AND pentru constatări tehnico-ştiinţifice şi criminalistice. Nu excludem nicio variantă şi nu putem confirma nici jaful. Fata lor ne-a declarat că cei doi părinţi erau foarte strângători. Aveau în permanenţă 20-30 de milioane de lei în casă. În apartament au fost găsite sume de bani în euro şi bijuterii. Chiar şi femeia avea asupra ei bijuterii, motiv pentru care nu putem confirma jaful”, a mai spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite