Primul weekend din acest an cu reduceri de preţuri la raft

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgoviştenii s-au grăbit să profite de reducerile din magazine
Târgoviştenii s-au grăbit să profite de reducerile din magazine

Preţurile sunt mai mici cu până la 80% faţă de valoarea iniţială a mărfurilor. Promoţiile din magazine transformă multe produse de calitate în chilipiruri pentru cumpărătorii care nu şi-au cheltuit banii în perioada Sărbătorilor.

Chiar dacă unele magazine au scăzut preţurile încă de la începutul lunii, abia ieri s-a dat startul la goana după chilipiruri. Oamenii pot profita acum de promoţiile la îmbrăcăminte şi încălţăminte, dar şi de reducerile la celelalte produse pe care comercianţii le oferă la preţ scăzut. Fie că este vorba despre haine, pantofi, genţi, articole sportive sau pentru casă, târgoviştenii au de unde alege.

E mulţumit şi clientul, şi comerciantul

Toată lumea câştigă în această perioadă. Preţurile accesibile oricărui buzunar atrag mulţi cumpărători. În acest fel, vânzările cresc, ceea ce nu poate decât să-i mulţumească şi pe vânzători, şi pe producători. „Avem reduceri care coboară până la 80% din preţul produselor. Marfa se vinde foarte bine, oamenii sunt mulţumiţi. Fiecare se bucură dacă poate cumpăra mai ieftin, iar noi lichidăm stocurile şi putem să reînnoim marfa”, ne explică Mariana, o vânzătoare.

Reducerile ţin până la lichidarea stocurilor

Perioada reducerilor continuă până la jumătatea lunii aprilie. Pentru că preţurile sunt atractive, mărfurile de calitate se termină destul de repede. „Atâta vreme cât avem anunţul de reduceri la vitrină, oamenii vin, se interesează, probează şi sigur cumpără. Perioada de promoţii durează în funcţie de stocuri. Avem marfă bună, românească, iar oamenii se bucură că pot cumpăra produse de calitate la jumătate de preţ sau chiar mai puţin”, ne-a declarat Florina Mincinoiu, şef de magazin.

Reducerile, aşteptate mai ales de tineri

Cei care profită mai mult de reducerile de preţ din magazine sunt tinerii, pentru că le oferă ocazia să-şi achiziţioneze produsele de care au nevoie cu bani puţini. Este şi cazul Georgianei Ion, care şi-a cumpărat un palton pe care, în perioada în care nu erau reduceri, nu şi-l putea permite.  Ca ea gândesc mulţi alţi târgovişteni care caută în aceste zile chilipirurile din magazine. „Am aşteptat din noiembrie această perioadă de reduceri, ca să-mi cumpăr mai multe haine. De exemplu, am găsit palton de calitate la jumătate de preţ, chiar mai ieftin decât unele mărfuri importate de sezon”, ne-a spus azi-dimineaţă Georgiana.
 
Mai ieftin cu până la 100 de lei

Târgoviştenii care au răbdare să caute pot găsi marfă bună la preţuri mici. Un palton de damă costă de la 60 de lei până la 150 de lei, ceea ce înseamnă reduceri de până la 60%. La blugi şi pulovere preţurile au fost reduse cu aproximativ 30%, iar pe încălţămintea de piele târgoviştenii pot da şi cu 100 de lei mai puţin.  Genţile s-au ieftinit suficient pentru a fi cumpărate de doamne şi de domnişoare, ajungând la 80 de lei. Pentru că perioada reducerilor abia a început, preţurile vor continua să scadă, însă cei care vor să-şi reînnoiască garderoba ar trebui să se grăbească, fiindcă  mărfurile nu vor mai fi aşa de diversificate.

Cât costă la reduceri câteva ţinute complete

Cu 400 de lei, târgoviştenii îşi pot schimba complet vestimantaţia şi accesoriile. Pentru o femeie, costurile sunt: un palton – 100 de lei, un pulover 35 de lei, o pereche de blugi – 70 de lei, o pereche de cizme de piele – 130 de lei, o geantă – 80 de lei. Un bărbat poate acumpăra c aceeaşi sumă o geacă – 130 de lei, un pulover – 50 de lei, o pereche de blugi – 84 de lei, o pereche de ghete – 150 de lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite