Primul pas a fost făcut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MCM Târgovişte a dat recital aseară în faţa a 2000 de fani, în primul meci al finalei cu Arad

Galeria echipei din Târgovişte le-a întâmpinat pe jucătoarele de la ICIM cu un banner cât toată tribuna pe care era desenată o jucătoare de la MCM strângând de gât o pitică îmbrăcată în culorile Aradului şi cu mesajul "This is the final!"(Aceasta este finala), semn că toţi suporterii din Târgovişte se aşteptau la un meci dezechilibrat şi o diferenţă mare de scor.
Aşa a şi fost, pentru că elevele americanului Stacey Nolan nu au putut face faţă iureşului târgoviştean decât în primele minute, când Ildiko Nagy şi Cherisse Graham au marcat câteva puncte în urma unor execuţii surprinzătoare. După câteva minute, însă, a intrat în scenă cea mai bună jucătoare din divizia A, în ultimele două sezoane, Chrissy Givens. Americana licenţiată în justiţie penală, le-a "arestat" pe apărătoarele echipei adverse, marcând 25 de puncte în doar 26 de minute de joc.

Diferenţa de pe tabelă s-a mărit treptat, odată cu trecerea timpului şi, în cele din urmă, MCM şi-a zdrobit adversara cu 92-55 (26-18  25-14  27-13  14-10). După meci, părerea unanimă era că partida a doua, programată diseară de la ora 19.00, va fi şi mai uşoară pentru că arădencele vor fi foarte obosite. "Aradul se bazează pe maxim 6-7 jucătoare. Le va fi foarte greu să se pună la punct din punct de vedere fizic până mâine. Cred că vom câştiga partida a doua a finalei la o diferenţă şi mai mare", a declarat după, meci, "Monika Broşovszky Boriga".

Givens: "Aici este casa mea. Nu vreau să mai plec de la Târgovişte"

După meci, MVP-ul Chrissy Givens a declarat pentru Adevărul de Seară că se gândeşte să continue pentru al treilea an consecutiv la Târgovişte. "Astăzi am arătat că suntem ea mai bună echipă. Sper să câştigăm finala în trei meciuri şi singurul lucru care ne poate trage în jos suntem noi înşine. În sezonul viitor, dacă cei din conducere îmi propun o prelungire a înţelegerii, eu nici nu ă gândesc să plec. Îmi place la Târgovişte, nu există niciun alt loc pe pământ unde să mă simt mai bine. Oamenii sunt foarte prietenoşi, lumea mă felicită şi mă îmbrăţişează pe stradă. Îmi doresc să rămân toată viaţa la Târgovişte", a declarat Chrissy Givens.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite