Primarul e cu “legea în mână”! Edilul din Produleşti a împuşcat un tânăr scandalagiu pentru a-l potoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Marin Grigore
Primarul Marin Grigore

Un tânăr de 26 de ani din localitatea dâmboviţeană Produleşti a ajuns, noaptea trecută, la spital, după ce a fost împuşcat de primar. Martorii spun că victima a făcut un scandal monstru chiar în incinta magazinului primarului, iar pentru a-l potoli, acesta a luat puşca şi a tras.

Primarul Marin Grigore îşi serba seara trecută, onomastica împreună cu câţiva prieteni. La un moment dat, un tânăr a intrat în bar şi a cerut băutură pe datorie. Pentru că a fost refuzat iniţial, acesta a început să înjure şi să se ia la harţă cu toată lumea. Vânzătoarea l-a chemat imediat pe primar, care a venit după el cu puşca.

“Am tras trei focuri în aer”

 “De vreo trei zile o tot obligă pe vânzătoare să îi dea pe datorie. Nu a putut să îi dea pentru că are o situaţie grea, nu are serviciu şi ne-a chemat şi pe mine şi pe soţie să o ajutăm să scape de omul ăsta. A fost şi ziua mea de naştere. Eram cu câţiva prieteni aici. El a început să ne înjure pe toţi că e scandalagiu din tată în fiu şi am vrut să îl dau afară. Atunci a aruncat cu o sticlă în mine. Nu am avut de lucru, am lut puşca cu aer comprimat şi am tras de trei ori în aer ca să îl sperii. Nu am avut proiectil pe el. Nu s-a potolit. A rupt o ulucă din gard şi i-a lovit pe câţiva pe aici, a făcut scandal”, a declarat Marin Grigore, primarul din Produleşti.



Edilul şef, în vârstă de 62 de ani, deţine permis de port armă şi este autorizat să aibă o puşcă de tir cu aer comprimat. “Individul era în stare de ebrietate pentru că a fost la un botez. A venit în magazin şi a început să facă scandal că dacă nu îi dau eu îşi ia singur din ladă şi că îmi sparge geamurile. Tot spunea să chem proprietarii să vină să îi dea de băut. Nu am avut cu cine să mă înţeleg. Am chemat-o pe doamna şi atunci s-a luat de ea, a înjurat-o. Primarul a vrut doar să îl sperie, atâta tot, nu l-a împuşcat” a spus Marcu Nicoleta, vânzătoarea de la magazin.

No title
No title

Nu la fel spun şi medicii care au fost nevoiţi să îl îngrijească pe tânăr.  “Pacientul este echilibrat hemodinamic, cu retenţie de corp străin metalic în lomba dreaptă. Este internat în secţia de chirurgie, urmâd să fie extras corpul străin”, a declarat dr Carmen Marcu, director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. 

Primarul, cercetat pentru uz de armă neletală

Arma de tir cu aer comprimat a fost ridicată de către poliţişti în vederea expertizării. Primarul este acum cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă neletală. “Primarul comunei Produleşti a folosit o armă, o puşcă cu aer comprimat pentru a aplana un conflict iscat în faţa unui bar. O deţinea în mod legal iar arma făcea parte din categoria armelor neletale, suspuse autorizării”, a declarat comisarul Mihaela Savu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.



Tânărul va fi examinat medico legal şi urmează să se stabilească numărul de îngrijiri medicale necesare vindecării. În funcţie de acesta se va face şi încadrarea faptei.

No title
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite