Primarul Hulubeştiului dă explicaţii la Poliţie pentru... stejarul dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Chiriţă, a intrat în atenţia Poliţiei Găeşti. Totul a plecat de la dispariţia lemnului provenit de la un stejar secular, prăbuşit din cauza intemperiilor în mijlocului drumului.

Edilul, cum a auzit că imensul copac a căzut, a venit cu utilajele necesare, a tăiat arborele, a luat lemnul şi dus a fost. A explicat că materialul va fi dus la Primărie şi şcoli, pentru a fi folosit drept combustibil. Numai că lemnul nu a ajuns la niciuna dintre aceste instituţii, spune lumea în sat.

“Verificăm acum, să vedem în ce bază s-a luat lemnul, dacă s-a respectat procedura legală şi să vedem unde a ajuns, fiindcă la şcoli şi primărie nu a fost dus”, spune comisarul Alexandru Iorga, şeful Poliţiei Găeşti.

Ing. Gheorghe Geană, şeful Ocolului Silvic Valea Mare, spune că stejarul a fost dat cu acte legale Primăriei Hulubeşti. Mai departe, dacă materialul lemnos a ajuns sau nu unde trebuie, nu-l priveşte. “A căzut stejarul şi a venit să mă întrebe dacă poate să-l ia ca lemn de foc pentru Primărie. L-am dat, urmând să perfectăm actele. Nu cred că primarul a dus lemnul în altă parte”, spune Geană.



Primarul Adrian Chiriţă infirmă faptul că stejarul a ajuns în alte bătături, şi nu la şcoli şi Primărie. Ba, spune edilul că a făcut un lucru util, deblocând rapid drumul judeţean. “Ce trebuia să facem? Să lăsăm copacul pe şosea? Am chemat angajaţii Primăriei cu drujbe, am descongestionat drumul. Cei de la Ocol ne-au făcut forme pentru lemn. Am dus la Primărie, la şcoli. Mi-a cerut şi preotul. Nu l-a luat nimeni acasă. Eu nici nu am sobe pe lemne”, afirmă Adrian Chiriţă.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite