Primarul Gabriel Boriga a fost un elev zglobiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astfel şi-l aminteşte învăţătoarea Georgeta Caspruf pe edilul şef al municipiului. Gabriel Boriga a fost astăzi prezent la Şcoala „Coresi”, în cadrul programului Zilei Porţilor Deschise. El s-a întâlnit cu membrii consiliului elevilor şi a răspuns întrebărilor celor mici.

Primarul Gabriel Boriga şi viceprimarul Honorius Moţoc au răspuns invitaţiei conducerii Şcolii „Coresi” de a se întâlni cu elevii instituţiei în cadrul manifestărilor de celebrare a 50 de ani de la înfiinţarea instituţiei. „Este o plăcere şi o satisfacţie personală să mă număr printre invitaţii şcolii. Vreau să mulţumesc profesorilor pe care i-am avut şi pentru care am un foarte mare respect. Sunt unul dintre zecile mii de elevi pe care şcoala i-a avut şi sunt mândru că am terminat aici”, a mărturisit edilul şef.

image

Învăţătoare sa, Georgeta Caspruf, îşi aminteşte cu drag de elevul Gabriel Boriga. „A fost zglobiu, inteligent şi spontan. Era o provocare. Tot timpul adresa întrebări şi era în mişcare. Am apreciat de asemenea relaţia familiei lui cu şcoala”, spune învăţătoarea.

Cu nostalgia anilor din şcoala primară şi cea generală, edilul şef a răspuns întrebărilor elevilor, dându-le şi câteva sfaturi. „Fiecare zi, fiecare oră, fiecare secundă pe care o petreceţi aici, câştigaţi-o! Învăţaţi şi apropiaţi-vă de oameni. Trăiţi fiecare clipă din această şcoală”, i-a încurajat Gabriel Boriga pe cei mici.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite