Primarul Boriga este alături şi de fotbalul de pe Eugen Popescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Boriga
Gabriel Boriga

Jucătorii Chindiei Târgovişte au susţinut ieri prima şedinţă de pregătire a verii, sub comanda antrenorilor Flavius Stoican şi Adrian Bogoi. La reunirea lotului a fost prezent şi primarul Târgovişte care şi-a manifestat dorinţa ca echipa Chindia să continue parcursul frumos pe care l-a avut până acum.

“Am venit aici în calitate de suporter al fotbalului târgoviştean. Nu pot concepe că fotbalul la Târgovişte va muri. Am comentat de aici sute de meciuri pe vremea când eram în presă. Vin cu plăcere la stadion şi vreau să cred în continuitatea proiectului fotbalistic Chindia. Ar trebui să fim mândri că un om ca Gică Popescu s-a implicat aici şi să îl lăsăm să coordoneze acest proiect. Dacă cineva din judeţ crede că se pricepe mai bine decât Gică la fotbal, înseamnă că este lipsit de bun-simţ”, a declarat primarul Boriga în faţa jurnaliştilor.

Marţi, de la ora 9, autorităţile locale, judeţene, reprezentanţi ai Universităţii Valahia, dar şi Gică Popescu, preşedintele onorific al Chindiei, vor încerca să găsească soluţii pentru clubul târgoviştean", a declarat primarul Gabriel Boriga.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite