Primăria Ludeşti se mută duminică în casă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În comuna Ludeşti s-au derulat investiţii care ridică nivelul de viaţă al locuitorilor acestei aşezări situată între dealurile din vestul judeţului. 2,5 milioane de euro, fonduri europene nerambursabile, s-au investit pentru asfaltarea a 5,5 km de drum în satele Miloşari, Teleşti şi Scheiu de Jos.

A fost finalizată şi reţeaua de canalizare. "Mai avem încheiate lucrările la două poduri, la Scheiu de Jos şi la Miloşari. Pe 14 august, vom inagura şi noul sediu al Primăriei Ludeşti. Consider că toate aceste obiective nu puteau fi realizate fără sprijinul Consiliului Judeţean", spune primarul Laurenţiu Dincă.

De la 1 septembrie, cetăţenii din comună se pot racorda la reţeaua de canalizare, care dispune şi de o staţie de epurare modernă.

Florin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean, afirmă că investiţiile la Ludeşti nu se vor opri aici. În primul rând vor continua lucrările de asfaltare pe DJ 702L şi se speră ca acestea să fie încheiate în următorii 2 ani.

"Ludeşti este o comună frumoasă, cu oameni gospodari. Merită să dispună de utilităţi, aşa cum se cere la nivelul Uniunii Europene", spune Florin Popescu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite