Prima bursă Ludvigs Ekis a fost acordată unei absolvente UVT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Asociaţia Română pentru Studii Baltice şi Nordice a desemnat câştigătoarea primei burse Ludvigs Ekis. Ea este Mihaela Moagher, absolventă a Universităţii “Valahia” din Târgovişte, promoţia 2010, în prezent masterand al Universităţii din Tartu, Estonia.

Bursa Ludvigs Ekis este un premiu care va fi oferit anual de Asociaţia Română pentru Studii Baltice şi Nordice (ARSBN) tinerilor cu vârsta de până în 30 de ani, care fac studii în domeniul baltic şi nordic. Bursa a fost anul acesta în valoare de 500 de euro şi a fost câştigată de Mihaela Moagher. “Este absolventă a Universităţii Valahia din Târgovişte, masterandă la programul Limba estoniană al Universităţii din Tartu şi va deveni primul specialist român în domeniul lingvisticii estoniene, fiind totodată un istoric pasionat şi talentat”, spune conf. dr. Silviu Miloiu, preşedintele ARSBN.
Concursul a fost lansat pe 7 octombrie şi a durat până la data de 4 noiembrie. În evaluarea candidaturilor s-a avut în vedere studiile, lucrările şi articolele publicate, participarea la conferinţe, seminarii, workshopuri şi implicarea în activităţile ARSBN.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite