„Prezicerea” nu s-a adeverit. Adrian Chiriţă rămâne ajutor de „împărat” până la noi reglementări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Chiriţă şi şeful Florin Popescu
Adrian Chiriţă şi şeful Florin Popescu

Fostul primar al comunei Hulubeşti nu mai crede nici el în ziua de miercuri, atunci când spera cu ardoare că se va aşeza din confortabil pe fotoliul de edil şef. Tribunalul Dâmboviţa i-a respins cererea de anulare a actului administrativ inaintat de Prefectura Dâmboviţa, prin care “împăratul” rămâne fără coroană.

„Oricum, miercuri voi fi pus din nou primar”

„Totul a fost o făcătură şi un joc politic. E făcătura lui Adrian Ţuţuianu de la PSD şi a prietenei acestuia, Oana Sivache, soţia preotului. Instanţa însă va face dreptate în acest caz, pentru că nu am condamnare la locul de muncă. Dacă prin absurd, nu voi fi repus în funcţie miercuri, sigur voi fii din nou primar pe data de 10 iunie, prin votul cetăţenilor. Vreau să ştiţi că în acest moment, au am peste 86 % în sondaje. Şi atenţie, e un sondaj făcut de PSD, nu de mine. Aşa că nu îmi fac nicio grijă”, a mai spus fostul primar PDL-ist.

Prefectura Dâmboviţa l-a pus pe liber pe “împăratul” Adrian Chiriţă

Primarul comunei dâmboviţene Hulubeşti, Adrian Ionel Chiriţă, a fost suspendat din funcţie, prin Ordinul Prefectului de Dâmboviţa, ca urmare a condamnării, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, la o pedeapsă privativă de libertate. Chiar şi aşa, domnia sa spune că primăria îi aparţine… Funcţia de primar a fost preluată de viceprimarul Neagoe Cornel.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite