Prezentaţi...arm’!!!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă e septembrie, atunci e control. Pe 15 septembrie începe în Dâmboviţa acţiunea “Viza 2010”, prin care vor fi controlate permisele de armă şi atestatele de colecţionar, care au fost vizate în anul 2005. Cei care au permis de armă din anul 2005 sau atestat de colecţionar trebuie să se prezinte la sediul Inspectoratului Judeţean de poliţie Dâmboviţa, pentru a primi viza.

Aceştia trebuie să aibă asupra lor, printre altele,  permisele de armă şi armele înscrise în acestea, actul de identitate, permisul de vânătoare şi carnetul de membru vânător vizat pe anul 2009, cerere tip ce se completează în momentul vizei, o fotografie color şi adeverinţă care să ateste calitatea ce a determinat acordarea autorizării pentru a deţine arma de apărare şi pază.

Nu în ultimul rând, “dâmboviţenii cu arme trebuie să aibă un  aviz psihologic din care să rezulte că persoana este aptă să deţină şi să folosească arme şi muniţii, eliberat cu cel mult 12 luni înainte de depunerea cererii, de către un psiholog autorizat pentru astfel de teste, atestat în condiţiile legii şi  certificat de cazier judiciar” a declarat agent Georgiana Comănici, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite