Preţuri negociabile la târgul de îmbrăcăminte de lângă Muntenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până duminică vă mai puteţi cumpăra haine de piele şi haine de blană la preţuri accesibile şi...negociabile. Pentru a face vânzare, o familie din Târgu Mureş, care a deschis un târg de îmbrăcăminte lângă magazinul Muntenia, recurge la toate metodele.

Trebuie ţinut cont de faptul că atât îmbrăcămintea cât încălţămintea sunt pentru sezonul toamnă - iarnă. „Avem haine de piele, avem cojoace, încălţăminte, mânuşi şi căciuli. Toate sunt pentru perioada toamnă - iarnă iar preţurile sunt avantajoase. Blănurile sunt făcute din iepure, vulpe polară, miel, enot, oaie etc. Tocmai de la Târgu Mureş am venit. Deocamdată nu prea merge vânzarea pentru că oamenii nu ştiu de noi şi este şi criza asta. Oricum, noi mai stăm aici până duminică”, a declarat Petru Moldovan, patronul târgului.

Hainele de piele se pot achiziţiona cu preţuri cuprinse între 450 şi 550 de lei. Preţul blănurilor porneşte de la 600 şi poate ajunge chiar şi la 1000 de lei. Vedeta târgului de îmbrăcăminte este o haină din blană de enot, care ajunge la 1000 de lei. Cu puţin simţ de negociator, o puteţi scoate mai ieftin. Cu cât? Asta se discută la faţa locului. „E bună ideea asta cu negociatul preţului. Omul şi dacă scoate 20-30 de lei tot pleacă  mulţumit acasă. Am văzut şi eu din întâmplare târgul acesta şi am intrat să vad despre ce este vorba. Au lucruri frumoase şi de calitate. Cred că o să-mi cumpăr şi eu o căciulă îmblănită pentru că haină am”, ne-a spus Raluca Trandafir, o târgovişteancă de 49 de ani.


Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite