Preselecţie de fete frumoase, by Cătălin Botezatu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul designer va veni la Târgovişte pentru a vedea la lucru “minunăţiile” din vechea Cetate de Scaun. Caravana “Next Top Models” va poposi în oraş, duminică. Preselecţia va avea loc la Clubul Studenţilor din cartierul VI, începând cu ora 12.00.

Cea mai mare agenţie de modeling din România vine la Târgovişte pentru a alege, probabil, cea mai frumoasă fată din ţară. Caravana “Next Top Models” va poposi în oraş, duminică iar  preselecţia va avea loc la Clubul Studenţilor din cartierul VI, începând cu ora 12.00.

“Acesta este cel de-al doilea sezon. Vom merge în 31 de oraşe din toate zonele ţării. În acest fel oferim posibilitatea unor tinere fete care, din diverse motive nu pot candida direct la o selecţie programată într-un oraş mare, să-şi încerce şansele şi să fie evaluate direct la ele acasă. Acolo li se va spune dacă sunt apte să apară în faţa juriului condus de Cătălin Botezatu şi să poată căpăta râvnitul paşaport către castingul final de la Bucureşti, unde se vor decide concurentele celui de-al doilea Sezon”, se arată într-un comunicat al agenţiei MRA.

Minim 16 ani şi cel puţin 1,70 m

Concurentele trebuie să aibă calităţi fizice de model, o personalitate de câştigătoare, ambiţie şi capacitate de efort.Pe lângă acestea, fetele trebuie să fie pregătite să înceapă o viaţă de top model. “Încercăm să le convingem pe acele tinere care au date fizice necesare, dar nu au încredere în ele, să vină la preselecţie pentru că nu au nimic de pierdut, ci doar de câştigat. Nu este un lucru uşor, pentru că trebuie să-şi învingă în primul rând timiditatea caracteristică vârstei. Modelingul însă, ca şi sportul de performanţă trebuie început la o vârstă fragedă. Căutăm acea fată care să întruchipeze toate aceste calităţi într-un viitor top model”, mai precizează sursa citată.



Preselecţia de la Târgovişte, care vizează întreg judeţul Dâmboviţa, va avea loc duminică, la Clubul Studenţilor din Strada Tineretului Nr. 1 cu începere de la ora 12:00.

Criterii şi condiţii de participare la preselecţie


Candidatele trebuie să aibă cetăţenie română sau moldoveană, vârstă minimă de 16 ani, înălţime minim 1,70m, cu sau fără experienţă de modeling. Ţinuta nu este obligatorie, însă fetele trebuie să aibă asupra lor un act de identitate. Ceea ce este important este că nu se percep taxe de preselectie. La finalul preselecţiei, norocoasa câştigătoare se va alege cu un contract de modeling în valoare de 50.000 Euro, acordat de MRA Models şi alte premii supriză. Toate detaliile selecţiilor (lista oraşelor şi programul) sunt postate pe situl www.nexttopmodel.a1.ro.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite