Premieră naţională la Târgovişte! Turnul Chindiei, conturat de lasere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgoviştenii au avut parte de un spectacol pe cinste, la 615 ani de la atestarea documentară a oraşului. În deschiderea concertului Sistem, parte a “Pro Istoria Fest”, turnul şi ruinele cetăţii au fost conturate într-un show unic de lasere.

Mii de decibeli, show-uri de lumini şi strigăte de bucurie au răsunat în cea de-a treia seara a Zilelor Cetatii Targoviste. Sistem, Narcotic Sound, Deep Central, Xonia şi Paradigma au încântat publicul târgoviştean prezent la sărbătorea oraşului.

Spectatorii au cântat alături de favoriţii lor pe parcusul întregii seri, iar pe lângă concertele extraordinare, locuitorii Târgoviştei s-au bucurat şi de parada medievală a voievozilor. 33 de voievozi, printre care Vlad Ţepeş, Petru Cercel, Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazu şi Constantin Brâncoveanu au defilat călare, însoţiţi de curtenii lor, sub privile pline de admiraţie ale spectatorilor. A fost una dintre cele mai gustate activităţi.

Târgoviştenii au fost mai mult decât încântaţi de suflul medieval al sărbătorii, care subliniază mult mai bine importanţa istorică a oraşului. Personalităţile istorice evocate au fost fidel reprezentate şi au amintit locuitorilor oraşului de vremurile de glorie ale fostei capitale

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite