Prefectul Dragoş Rusu: "Călugării de la Schit au cerut secţie de votare la Hotelul Peştera"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectura Dâmboviţa a motivat înființarea secției de votare nr. 305 din comuna Moroieni, sat Dobrești, Hotel Peștera-zona alpină, prin faptul că stareţul de la Schit a cerut asta, împreună cu ceilalţi călugări.



„Solicitarea a venit din partea călugărilor de la Schit. Avem acolo şi staţia de Salvamont şi Jandarmeria. Este perfect în regulă constituirea acestei secţii. Nu este o secţie specială. Este o secţie constituită în cadrul comunei Moroieni. Nu este nicio problemă că s-a făcut secţia în hotelul senatorului Calcan. PDL-ul va avea oameni în secţia de votare, cu preşedinte. Vor fi cel puţin 5 membri. Avem asigurată şi paza acolo”, a declarat Dragoş Rusu, prefectul judeţului Dâmboviţa.



Senatorul Valentin Calcan, care a făcut campanie activă pentru PDL, a trecut în tabăra adeversă, PSD, la scurt timp după data de 10 iunie.

„Potrivit  Ordinului Prefectului nr. 285/18.07.2012 privind numerotarea secțiilor de votare pentru Referendumul Național din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Președintelui Românei, vă aducem la cunoștință că s-a înfiintat secția de votare nr. 305 din comuna Moroieni, sat Dobrești, Hotel Peștera-zona alpină.

Ulterior renumerotării secțiilor de votare, județul Dâmbovița are un număr total de secții de votare de 432.

Pentru consultarea Ordinului Prefectului, vă rugăm accesați site-ul oficial : http://www.prefecturadambovita.ro  secțiunea Referendum_29 iulie 2012”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Dâmboviţa.


image
image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite