Prefectul Caracota crede că judeţul e bântuit de energii negative

0
Publicat:
Ultima actualizare:
no title
no title

Plecând de la această constatare proprie, reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a cerut şefilor peste instituţiile deconcentrate să le transforme în energii pozitive.

Iancu Caracota le-a mai reproşat directorilor din subordine că nu au reuşit să reducă birocraţia în instituţiile care lucrează cu publicul. "Ştiu acest lucru, fiindcă am fost în fiecare instituţie publică de cel puţin două ori. Dacă dumneavoastră nu m-aţi văzut, îmi dau seama cât de mult stăpâniţi fenomenul.

La mine, nu prea aşteaptă nimeni. Aşa trebuie să se întâmple şi la dumneavoastră. Trebuie să aveţi timp pentru toată lumea şi să încercaţi să le rezolvaţi problemele. Chiar dacă nu reuşiţi, este important că aţi încercat. Nu veţi câştiga niciodată încrederea cetăţenilor dacă nu veţi şti să comunicaţi cu ei. Luaţi în calcul posibilitatea implementării unor aplicaţii on line, acolo unde se poate, care să scurteze timpii de aşteptare", susţine Caracota.

Prefectul i-a muştruluit pe şefii de deconcentrate că au obiceiul să se acopere de hârtii, iar în practică nu prea se fac simţiţi. "Uneori consumaţi hârtia de pomană. Vă voi spune acest lucru, chiar dacă deranjez. Mă bucur atunci când aveţi rezultate. Sunt convins că tot atunci se bucură şi cetăţenii", a concluzionat Iancu Caracota.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite