Portret: Lavinia Ivan este ursitoarea rea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgovişteanca intră în pielea personajelor de poveste îndrăgite de copii.

Lavinia Ivan încinge petrecerile pentru copii interpretând rolul ursitoarei rea. Adolescentei îi place să pătrundă în lumea copiilor şi să stea în mijlocul micuţilor şi, spune ea, nu este nimic mai fascinant decât să trăieşti momentele de bucurie pe care le-ai trăit şi în copilărie. Joacă rolul ursitoarei rea de aproape un an de zile şi interpretează  cele mai populare personaje din poveştile îndrăgite de copii precum Alba-ca-Zăpada, Frumoasa din Pădurea Adormită, Cenuşăreasa sau Barbie. “Sunt înscrisă la o agenţie de modelling de mai mult timp şi am început să joc rolurile mai multor personaje din poveşti la petrecerile pentru copii. Mi s-a părut interesantă această activitate, îmi place să mă joc cu copiii şi este un mod plăcut de a-mi petrece timpul liber”, mărturiseşte Lavinia Ivan.

Tinerei îi place să fie ursitoarea rea, deoarece se integrează mai uşor în rol, i se potriveşte şi întotdeauna reuşeşte să încingă atmosfera la petreceri. Speră, însă, că într-o zi va deveni ursitoare bună. “Ursitoarea rea intră pe neaşteptate peste celelelalte ursitoare cu gândul să strice petrecerea. Este răzbunătoare, pentru că pe ea nu o cheamă la petrecerile lor şi pentru că mereu o exclud, crede că din cauza lor ea nu este iubită de nimeni. Nu reuşeşte să le strice petrecerea şi să le ia tinereţea pentru că binele învinge întotdeauna”, îşi descrie rolul adolescenta.

Tânăra spune că micuţii nu realizează că în spatele personajului se află cineva real, aceştia fiind atraşi cu totul de poveste. Laviniei îi place că, aducându-le în faţă personajul îndrăgit, copiii radiază de bucurie şi veselie. Pentru acest lucru sunt necesare, însă, ore întregi de muncă şi o mare capacitate de a învăţa rolurile, dar, atâta timp cât o face din plăcere, nimic nu i se pare prea greu. “Copiii intră în lumea poveştilor şi sunt uimiţi că au ocazia să întâlnească personajul preferat din poveste. Este un sentiment plăcut să intri în pielea unor asemenea personaje pentru că se citeşte bucuria copilului în ochi, sunt atât de încântaţi că te văd. Este cea mai mare răsplată pentru ceea ce faci. Este visul lor de a-şi întâlni personajul preferat”, spune târgovişteanca.

Întrebări şi răspunsuri:

Ce carieră vei alege în viitor?

“Îmi place ceea ce fac acum, mă simt bine atunci când interpretez diferite roluri, astfel că voi urma cursurile unei facultăţi de actorie. Este ceea ce aş vrea să fac pe viitor. Iubesc ceea ce fac şi nu mă văd făcând altceva.”

Mai ai şi un alt hobby?

“Îmi place desenul, din acest motiv am şi ales să fac Liceul de Arte. M-am axat pe design vestimentar, pentru că asta îmi place, să creez haine. Îmi place desenul aproape la fel de mult ca actoria.”

Cum sunt petrecerile pentru copii?

“Sunt foarte, foarte distractive. Din punctul meu de vedere toţi părinţii ar trebui să le ofere copiilor petreceri, pentru că nimic nu este mai frumos decât să-i vezi pe aceştia veseli şi bucuroşi. Întâlnirea cu un personaj de poveste înseamnă mult pentru ei.”

 

Ce îi place:

“Ca oricare adolescent, îmi place să ies cu prietenii şi să mă distrez. Îmi place foarte mult să desenez, fac schiţe pentru rochii. De asemenea, îmi place să mă plimb, să citesc, să ascult muzică şi să fiu veselă.”

Ce nu-i place:

“Nu-mi plac ciupercile. Nu îmi place să mă cert. Nu îmi place să stau degeaba şi să pierd timpul. Când vine vorba de şcoală, nu-mi plac materiile care sunt legate de matematică.”

Profil.

Născută. 3 aprilie 1994, Târgovişte.

Studii. Liceul de Arte “Bălaşa Doamna” Târgovişte, clasa a X-a, profil desen.

Familie. Are o soră mai mică.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite