Timp liber: Pool Party în Daso Cado Land

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partydul Kiss FM va încinge atmosfera pentru târgovişteni.

Târgoviştenii vor avea parte în acest sfârşit de săptămână de o superpetrecere organizată de Partydul Kiss FM la piscina Daso Cado Land. Petrecerea este intitulată Pool Party şi va dura nu mai puţin de 36 de ore. Tinerii se pot scălda în apa răcoroasă a piscinei, în timp ce oLiX va mixa o muzică bună pe gustul tuturor. Petrecerea începe sâmbătă, de la ora 11.00, la piscină, iar de la ora 22.00 petrecăreţii se vor muta în Club Castel. După ora 24.00 se va transmite live pe Kiss FM. Distracţia continuă apoi până duminică seara. „Cu siguranţă o să fie prezentă multă lume. Este un party mare şi ţine mult. Dacă va fi vreme nefavorabilă şi nu se poate ţine petrecerea în aer liber, atunci toţi se vor muta în club”, spune Dorin Petruş, administrator Daso Cado Land.

Intrarea este 20 lei la piscină

Intrarea la piscină este 20 de lei, în acest preţ fiind inclus şi şezlongul, iar la club intrarea este 10 lei. „A venit căldura şi petrecerile în aer liber, la piscină, sunt aşteptate cu nerăbdare. Party-urile pe care le organizează cei de la Kiss FM sunt superbe, nu trebuie ratate. Muzică bună şi atmosferă incendiară”, spune Ioana Cristea, o târgovişteancă de 21 de ani.
Organizatorii au promis că vor încinge spiritele la Pool Party şi că le vor oferi târgoviştenilor o petrecere pe cinste. „Vrem să facem atmosferă la Daso Cado Land. Vor fi 36 de ore de Partyd Kiss FM la piscină şi în club”, spun organizatorii evenimentului. Partydul Kiss FM se află într-un tur în toată ţara, astăzi aflându-se la Bistriţa, în Club Metropolis.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite