Pompier voluntar acuzat de viol de o tânără de 17 ani. Medicii spun că fata e în regulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubire ţi-am dat, belea mi-am căpătat. Cam aşa ar spune cu pompier voluntar în vârstă de 39 de ani din comuna dâmboviţeană Mătăsaru, care este acuzat de viol de o verişoară de-a sa, minoră. Fata de 17 ani le-a spus oamenilor legii că a fost ameninţată şi muşcată de pompier. Bărbatul spune însă că fata s-a culcat cu el de bunăvoie şi nu înţelege ce a făcut-o să îşi schimbe gândurile.

"În ziua de 19 august 2011, lucrătorii Secţiei de Poliţie nr. 8  Mătăsaru  au fost sesizaţi de D.M., de 17 ani, din localitate, că în seara de 15/16 august a.c., a fost violată de numitul G.S., de 39 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, s-a stabilit că, în urma unei înţelegeri prealabile cu G.S, numita D.M a plecat în mod voluntar la domiciliul acestuia în seara zilei de 15 iunie. Fiind examinată medico-legal, s-a constatat că numita D.M nu prezintă urme de violenţă. În cauză se continuă cercetările, din primele verificări nefiind conturată săvârşirea infracţiunii de viol", se precizează într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite