Târgovişte :„Cavi Expo-Fashion” la Sala Polivalentă Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până mâine, târgoviştenii îşi pot îmbogăţi garderoba de iarnă. Târgoviştenii au la dispoziţie, încă două zile, pentru a vizita expoziţia cu vânzare „Cavi Expo-Fashion”, de unde pot cumpăra confecţii şi încălţăminte la preţuri de producător.

Mii de târgovişteni au luat cu asalt zilele acestea standurile expoziţiei cu vânzare, „Cavi Expo Fashion”. Aceştia au fost atraşi de calitatea produselor şi de faptul că acestea pot fi achiziţionate la preţuri de producător. „Am fost aici aproape de fiecare dată când au organizat expoziţia. Vin pentru că găsesc lucruri frumoase şi de bună calitate. Iar preţurile sunt mai mici ca în oricare magazin din oraş”, spune Alina Dumitraşcu, 48 de ani din Târgovişte.

Organizatorii sunt încântaţi de interesul târgoviştenilor pentru acest gen de expoziţie. ”Cea mai slabă zi are în jur de 1.200 de vizitatori, iar în ultima zi numărul lor creşte semnificativ, pentru că se gândesc că producătorii vor scădea preţurile. Producătorii mă roagă să venim în Târgovişte pentru că aici au vânzare, lumea este interesată de astfel de evenimente, chiar am fost întrebată dacă mai venim până la sfârşitul anului. Aceasta este deja a V-a ediţie de anul acesta”, spune Florenţa Iordache, organizatorul expoziţiei.

Expun producători şi importatori din toată ţara

În cadrul expoziţiei, vor fi la dispoziţia celor interesaţi, confecţii din piele şi din blană, confecţii textile, produse de marochinărie, încălţăminte şi lenjerie intimă.
La acest târg expun firme din aproape toate judeţele ţării precum şi firma celebrului creator de modă Cătălin Botezatu, cu mărcile „Cătălin Botezatu”, „Two 4 Fly” şi „Fly Fabrik”.

Confecţiile din piele au căutare la târgovişteni


Conform organizatorilor expoziţiei, târgoviştenii sunt foarte interesaţi de produsele din piele naturală. „De fiecare dată când venim la Târgovişte avem mari aşteptări, se ştie deja că aici este patria iubitorilor de piele naturală. Foarte mulţi târgovişteni cumpără haine de piele, de aceea sunt şi foarte mulţi producători de produse din piele, interesaţi să vină aici”, a declarat Florenţa Iordache. „Un lucru foarte important de ştiut pentru clienţii care aleg să ne viziteze este acela că preţurile pot fi negociate, fiind vorba despre producători, aceştia pot oferi reduceri considerabile la produsele vândute”, a mai adăugat Iordache.

Preţuri pentru toate buzunarele


Cei care doresc să-şi îmbogăţească garderoba de iarnă pot cumpăra haine din piele cu preţuri care variază între 300 şi 800 de lei, iar cei care doresc haine de blană au de ales modele între  550 şi 5.000 de lei. Foarte bine reprezentată în cadrul expoziţiei este şi industria încălţămintei, târgoviştenii putând cumpăra pantofi sau cizme cu preţuri începând de la 60 până la 220 de lei.
Expoziţia va mai putea fi vizitată până mâine la ora 16,00.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite