Poliţistul din Târgovişte bătut de interlopi se simte mai bine VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dramă în familia Oprea. Familia poliţistului care a fost bătut, în urmă cu doi ani, într-un bar din Târgovişte, în timp ce-şi făcea datoria, trece prin clipe grele. Tânărul nenorocit de interlopi nu îl mai recunoaşte decât pe tatăl său. Între timp, cel care l-a adus în această stare se bucură de o pedeapsă mai mică.

Poliţistul Codruţ Oprea, în vârstă de 24 de ani, încerca să aplaneze un conflict, însă drept răsplată a fost lovit cu o sticlă în cap. Bărbatul a ajuns la spital, direct pe masa de operaţie. Agresorul, un interlop din Târgovişte, a fost prins şi reţinut de poliţie.

Tragedia a avut loc în anul 2010, iar de atunci, tânărul este mobilizat pe patul de spital ca o legumă. Din fericire, acesta începe să-şi revină.

După aproape un an de internare la Spitalul Floreasca din Capitală, părinţii lui Codruţ l-au mutat la spitalul din Târgovişte. Tatăl poliţistului spune că starea fiului său este mai bună de când s-a întors în Târgovişte.

"Chiar dacă starea lui medicală e proastă, îl simt când îi vorbesc. Tresare însă când mama lui îi citeşte rugăciuni. Ştiu că ne aude, e clar că ne înţelege. De când l-am mutat aici s-a îngrăşat, mestecă şi pare că e mai bine" explică tatăl îndurerat.

Sursa: Rtv.net

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite