Poliţiştii le-au pus gând rău „ţăranilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiune a poliţiei
Acţiune a poliţiei

Poliţiştii dâmboviţeni au organizat o acţiune de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional în mediul rural, aplicând  22 de  sancţiuni contravenţionale. Oamenii legii au luat la puricat 23 de autovehicule şi au legitimat 40 de persoane.

"Ieri, 15 septembrie, în intervalul orar 16:00-24:00, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat pe raza comunei Doiceşti, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală în mediul rural şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Cu această ocazie, poliţiştii  au verificat 7 agenţi economici, au legitimat 40 de persoane, au oprit în trafic în vederea controlului 23 de autovehicule, aplicând 22 de  sancţiuni contravenţionale în valoare de 2210 lei.

Totodată, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 2000 lei( băuturi alcoolice, ţigarete, articole de încălţăminte), pentru care comercianţii nu au putut prezenta documente legale de provenienţă.

A fost depistat în trafic numitul M.A., de 38 de ani, cetăţean turc, în timp ce conducea un autovehicul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest,  rezultatul indicând o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată)".

Biroul de presă al IPJ Dâmboviţa

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite