Târgovişte: Poliţiştii caută o adolescentă, dispărută de o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolecentă, în vârstă de 16 ani, din Târgovişte, a dispărut de şapte de zile de acasă. Avram Alexandra Gabriela a plecat în dimineaţa zilei de 26 mai către liceul la care învaţă şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic despre ea.

Dispariţia fetei a fost sesizată poliţiştilor târgovişteni trei zile mai târziu de către mama fetei, C.Geta, în vârstă de 52 de ani, care le-a spus acestora că adolescenta nu a mai plecat niciodată de acasă. În urma verificărilor, s-a stabilit că tânăra nu a ajuns în ziua respectivă la şcoală.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Avram Alexandra Gabriela are 1,70 m înălţime, 90 kg greutate, faţă rotundă, ochi căprui, păr şaten până la nivelul umerilor si nu prezintă semne particulare.

La data dispariţiei, tânăra era îmbrăcată într-un hanorac de culoare albastru deschis, blugi negri, tricou roz, iar în picioare era încălţată cu pantofi de culoare mov.

Are asupra ei cartea de identitate şi un telefon mobil, iar la momentul plecării a luat din casă mai multe bijuterii din aur.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite