Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi ca la uşa cortului de un bărbat şi două femei din Morteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat şi două femei din localitatea dâmboviţeană Morteni sunt cercetaţi pentru ultraj, după ce în urmă cu două zile, i-au înjurat şi ameninţat pe doi poliţişti veniţi să aplaneze un conflict. Femeile au fost mai agresive şi au lovit maşina poliţiei cu pumnii şi cu picioarele atunci când bărbatul a fost condus la secţie.

Oamenii legii s-au deplasat în localitate pentru aplanarea unui conflict între două familii, legat de delimitarea unui teren. “La apariţia lucrătorului de poliţie, numiţii S.M, S.C., de 70 de ani şi S.G., de 43 de ani, toţi din comuna Morteni, au început să-i adreseze injurii şi ameninţări atât lui cât şi unui alt lucrător de poliţie, venit în sprijin. Poliţiştii au procedat la imobilizarea numitului S.M., şi conducerea acestuia la sediul Postului de Poliţie, moment în care cele două femei, S.C. şi S.G. au început să lovească cu pumnii şi picioarele autospeciala de poliţie”, a declarat agentul Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Pe numele celor trei s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, dosarul urmând a fi declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti.

Poliţistii sunt şi ei cercetaţi

Totodată, în urma plângerii celor douoă femei, cu privire la faptul că au fost agresate de poliţişti, s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă faţă de lucrătorii de poliţie care au intervenit pentru aplanarea conflictului. Dosarul a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite