Poliţist rutier, nervos pentru că era filmat cu telefonul mobil. Vezi video!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
poliţistul Gheorghe Ghiţă în discuţie cu şoferul
poliţistul Gheorghe Ghiţă în discuţie cu şoferul

Ameninţări cu cătuşele au primit doi tineri din localitatea dâmboviţeană Pucioasa de la un agent al poliţiei rutiere. Cei doi îl acuză pe omul legii din localitatea Braniştea de purtare abuzivă, după ce aceştia au fost opriţi în trafic de poliţist. Unul dintre ei a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil. Enervat la culme că este filmat, poliţistul a vrut să-i smulgă din mână telefonul cameramanului de ocazie, ameninţâ



Maşina în care se aflau cei doi, care sunt şi fraţi, a fost oprită în trafic de un agent de poliţie, care le-a solicitat actele la control. Poliţistul le-a luat actele maşinii şi nu a mai ieşit din post decât după o oră. “M-a oprit pe motiv că nu aveam centura de siguranţă deşi eu  o aveam. Fratele meu atunci a început să îl filmeze iar poliţistul a început să tragă de el. Îl ameninţa cu cătuşele. A pus mâna şi pe pistol. În momentul acela noi ne-am încuiat în maşină de frică”, a declarat Mihai Focan.

Între timp, Gabi Focan şi Mihai Focan, au sunat la 112 şi la faţa locului a sosit un alt poliţist de la Poliţia Oraşului Titu pentru a face verificări. “Până în prezent nu au rezultat aspecte de încălcare a normelor şi conceptelor de acţiune cu privire la modul de intervenţie a poliţistului în cazul controlului unui autovehicul în trafic”, a declarat agent Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Omul legii l-a sancţionat pe şofer pentru neportul centurii de siguranţă şi lipsa documentelor autovehiculului, cu amendă în valoare de 480 lei. Ca răspuns, cei doi tineri au declarat că vor depune plângere împotriva sa, pentru abuz în serviciu şi purtare abuzivă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite