Târgovişte: Poliţist arestat pentru luare de mită!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist dâmboviţean a fost arestat după ce a primit 950 de lei mită. Poliţistul care trebuia să aplice legea, le promitea unor şoferi că va fenta legislaţia auto dacă vor “cotiza” cu diferite sume de bani.

Adjunctul şefului postului de poliţie al comunei Produleşti, agentul Ionel Ion, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat preventiv după ce astăzi, a fost prins în flagrant de ofiţerii D.G.A. după ce a pretins şi primit mai multe sume de bani în valoare totală de 950 de lei.

Omul legii oprea şoferii în trafic, pe DN 7, pe raza comunei Produleşti. Sub pretextul încălcării legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice, le cerea bani pentru a nu-i sancţiona. Imediat ce primea banii, le promitea conducătorilor auto că nu le va aplica sancţiunile legale în cazul lor. Trei dintre şoferi l-au denunuţat pe agentul de poliţie, fiind prins de ofiţerii D.G.A.

Agentul Ionel Ion a fost prins asupra sa cu banii marcaţi pe care se putea citi “mită”. Cu toate acestea poliţistul a negat că ar fi luat mită, spunând că a avut doua bancnote de 500 de lei pe care le-a schimbat la un magazin.

Pe numele adjunctului de la Produleşti a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. Astăzi, Tribunalul Dâmboviţa a dispus însă măsura arestării preventive pe o perioadă de 20 zile.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite