Târgovişte: Poliţia prinde transportatorii cu nereguli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Poliţia prinde transportatorii cu nereguli
Târgovişte: Poliţia prinde transportatorii cu nereguli

Poliţiştii de la rutieră au oprit ieri, pe străzile oraşului, mai mulţi transportatori de persoane. Acţiunea a vizat firmele şi şoferii care nu respectă regulile transportului de persoane.

În cele trei ore de acţiune, echipajul de poliţie, format din trei agenţi de poliţie, au oprit peste 15 transportatori şi au constatat patru mari nereguli. Unul dintre şoferii de microbuz opriţi nu avea atestatul de transport, altul vorbea la telefon iar alţi doi şoferi transportau mai multe persoane decât locurile din autovehicul.

“Echipajul de poliţie a dat patru sancţiuni în valoare totală de 3.000 de lei. La acţiune au participat trei lucrători ai Poliţiei Rutiere care au oprit mai multe autovehicule de transport public. Doar patru dintre şoferi opriţi au avut nereguli”, a declarat Ioana Preda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Dâmboviţa.

 Oamenii, nemulţumiţi de transporturi

Majoritatea târgoviştenilor are ceva de spus atunci când vine vorba de transportul de persoane. “Nu e bine deloc cu transportul. Suntem ca nişte saci de cartofi. Nu ştiu cum de nu au prins cei de la poliţie mai multe nereguli pentru că deobicei microbuzele sunt pline, şoferii vorbesc la telefon şi merg cu viteză”, spune Viorica Anghel, o târgovişteancă ce se afla ieri în zona în care poliţia oprea maşinile.

Alţi târgovişteni se vaită de starea în care se află transportul în comun din interiorul oraşului. “Pe ăştia de la transportul local ar trebui să îi controleze pe viitor. În maşinile lor se merge ca în cutiile de chibrituri. Parcă am fi sardine în conservă. Şoferii vorbesc la telefon şi fac fel de fel de greşeli de circulaţie. Şi cei de pe transporturile spre Bucureşti sau spre localităţile de la ţară au o grămadă de nereguli şi nu sunt deloc siguri”, spune Adrian Eremia, un târgoviştean de 41 de ani care foloseşte transportul în comun deşi nu are încredere în firme şi şoferi.

 

 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite