Policlinica Târgovişte a fost mutată la Hemodializă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pacienţii au cam bâjbâit prin curtea spitalului până au nimerit noua locaţie a Ambulatoriului integrat. Schimbarea a survenit ca urmare a lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă. Investiţia, în valoare de 22 de milioane de euro, se derulează în următorii 2 ani.

De astăzi, Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte funcţionează într-un alt spaţiu, respectiv în aripa care a deservit Secţia Hemodializă. Intrarea se face prin curtea Staţiei de Ambulanţă. Măsura a fost dispusă ca urmare a faptului că lucrările de reabilitare vor începe cu Policlinica.

În noua locaţie, pacienţii găsesc fişierul, cabinetul de recoltare analize de sânge şi cabinetele de Diabet şi Boli de nutriţie, Pneumologie, Obstetrică-ginecologie,  Neurologie. Pe aceeaşi intrare se face accesul şi către Ambulatoriul de Pediatrie şi farmacia cu circuit închis, unde se eliberează medicamentele oncologice injectabile.

Doar 30 de analize pe zi


„Pentru evitarea aglomeraţiei în acest spaţiu redus al Ambulatoriului integrat, rugăm insistent pacienţii care accesează acest tip de servicii medicale, în special Laboratorul de Analize Medicale, să sune pentru programare la următoarele numere de telefon: 0245/631744; 0245/631582; 0245/631059. Menţionăm că nu putem efectua analize medicale la mai mult de 30 de pacienţi într-o zi”, spune dr. Carmen Marcu – director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

image

Oamenii veniţi din tot judeţul au fost bulversaţi de faptul că uşile Policlinicii erau încuiate. Mulţi nici nu văzuseră afişul cu săgeata care indica drumul spre Ambulatoriu. „Ar fi trebuit să pună un anunţ ca lumea, să ştim şi noi ce se întâmplă, de ce este închis, pentru cât timp. Aşa, te duce gândul că l-au desfiinţat, cum au făcut în atâtea oraşe din ţară”, spune o bătrână venită de la Malu cu Flori.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite