Pod rutier și punte pietonală pentru locuitorii din Pietroșița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două obiective au fost recepționate ieri. Valoarea totală a investiției depășește 13 miliarde de lei vechi. Puntea pietonală traversează râul Ialomița, are 65 de metri lungime, 2.5 metri lățime și face legătura dintre gară și cel mai mare cătun din Pietroșița, Joseni. Podul a fost realizat în satul Dealu Frumos.

Prezent la recepție, Florin Popescu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, le-a dat localnicilor alte vești bune: ”Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin Compania Naţională de Investiţii, a aprobat şi finanţarea reabilitării Căminului Cultural din Pietroşiţa. Totodată, s-au alocat deja 8 miliarde pentru reţeaua de apă şi lucrările sunt în execuţie la Dealu Frumos.

Edilul localităţii, Leonard Dicu, a apreciat buna colaborare pe care administrația locală o are cu Consiliul Judeţean Dâmbovița. S-a reușit astfel să se finalizeze mai multe obiective de interes major pentru localitate. ”S-a încheiat modernizarea Şcolii Pietroşiţa, o investiţie de 7,2 miliarde, şi construcţia unei grădiniţe noi, investiţie de 3,6 miliarde. S-a modernizat iluminatul public, o investiţie din bugetul local, de 5,3 miliarde lei. De asemenea, anul acesta am finalizat amenajarea sălii de sport. Tot anul acesta, au început lucrările de alimentare cu apă în satul Dealu Frumos, investiţie de aproape un milion de euro. Am depus un proiect pe 10.000 de km de asfaltare a 5 străzi, şi pentru modernizarea căminului cultural în satul Pietroşiţa prin Compania Naţională de Investiţii. Menţionez că pentru toate obiectivele amintite am avut parte de sprijinul deosebit oferit de Consiliul Judeţean Dâmboviţa”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite