Târgoviste: Plută pe calea ferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgoviste: Plută pe calea ferată
Târgoviste: Plută pe calea ferată

Circulaţia feroviară pe firul 2 al rutei Bucureşti - Piteşti, a fost blocată timp de aproximativ o oră

Circulaţia feroviară pe firul al doilea al rutei Bucureşti - Piteşti a fost blocată, astăzi, timp de aproximativ o oră, din cauza unei plute căzute pe terasament între staţiile Titu şi Boteni. Din această cauză trei trenuri Săgeată Albastră având întârzieri cuprinse între 42 şi 58 de minute.

Incidentul a avut loc în jurul orei 11.00

Potrivit şefului Poliţiei Transporturi Feroviare Târgovişte, comisar Marius Lazăr, mecanicul unei garnituri Săgeată Albastră care circula pe firul întâi dinspre Bucureşti spre Piteşti a sesizat incidentul, iar reprezentanţii CFR şi poliţiştii de la Transporturi Feroviare ajunşi la faţa locului au găsit un copac prăbuşit pe terasament, între staţiile Titu (Dâmboviţa) şi Boteni (Argeş).

După o oră de la sesizare, copacul, căzut pe firul al doilea al rutei Bucureşti - Piteşti, şi resturile de frunze şi crengi ajunse şi pe firul întâi au fost îndepărtate. În urma incidentului, trei trenuri Săgeată Albastră au avut întârzieri. Este vorba despre trenul 1791, cel al cărui mecanic a sesizat incidentul, care a avut o întârziere de 58 de minute, de Săgeata Albastră 1790 pe ruta Piteşti-Bucureşti, care a întârziat 45 de minute şi de trenul 1883 Bucureşti-Târgovişte-Pietroşiţa, tot cu o întârziere de 45 de minute.

Automotorul garniturii feroviare Săgeata Albastră care a trecut peste frunzele şi crengile de pe firul întâi a rămas în Gara Titu pentru verificări tehnice, iar trenul şi-a continuat deplasarea cu un alt automotor. Traficul feroviar în zonă, pe firul al doilea al rutei Bucureşti-Piteşti, a fost reluat după aproximativ o oră.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite