Piscina "Blue Heaven" din Pucioasa, o oază de verdeaţă şi de linişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când căldura insuportabilă vă dă bătăi de cap şi vreţi să vă răcoriţi într-un loc liniştit, ferit de agitaţia cotidiană, daţi o fugă la piscina „Blue Heaven”.

Situată la ieşire din oraşul Pucioasa, la 25 de km de Târgovişte, „Blue Heaven” vă oferă peste 60 de şezlonguri cu umbreluţă, o piscină pentru adulţi şi două pentru copii, loc de joacă, bar şi terasă. Toate pentru doar 10 lei de persoană, indiferent de ziua în care alegeţi să vă distraţi. De asemenea, aveţi la dispoziţie vestiar şi duşuri. Şi ca tabloul să fie complet aflaţi că puteţi mânca şi gratar, la preţuri rezonabile: hamsii, mici şi cârnăciori. „Vin aici de câte ori am ocazia, dar în special în weekend, sâmbăta şi duminica, pentru că atunci am timp liber. Este foarte linişte aici, nu vin tot felul de oameni pentru că au şi pază şi te simţi în siguranţă. Apa este limpede şi este curăţată frecvent. Venim în gaşcă de zece persoane şi ne simţim bine. Pe temperaturile astea caniculare, piscina este locul ideal de petrecere a timpului liber”, ne-a povestit Mihaela Cojocaru, proaspăt absolventă de facultate.

Pentru a alunga monotonia, puteţi închiria şi table sau rummy pentru doar cinci lei pe oră. Piscina „Blue Heaven” dispune şi de un bar generos cu terasă, unde puteţi urmări meciurile echipei favorite sau pur şi simplu să vă răcoriţi cu un suc sau cu o bere.

Şi asta nu e tot. Pentru doar 70 de lei de persoană, aici se pot organiza şi evenimente mai speciale cum ar zile de naştere sau botezuri. „Ei plătesc doar meniul. De restul ne ocupăm noi aici. Aranjăm totul ca la carte, îmbrăcăm mesele în dantelă iar mâncarea este servită în regim de „bufet suedez”. Exact ca în Occident te simţi”, spune Larisa Bianca, administratora piscinei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite