Târgovişte: Turul Phenomenal Gillette a trecut prin Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Turul Phenomenal Gillette a trecut prin Târgovişte
Târgovişte: Turul Phenomenal Gillette a trecut prin Târgovişte

Bărbaţii din Târgoviște au demonstrat în această dimineață că sunt fenomenali prin participarea la cea mai lungă ştafetă din lume, Turul Phenomenal Gillette.

După ce a pornit din Bucureşti, pe 21 septembrie, în frunte cu Răzvan Lucescu, și a trecut prin Slobozia, Constanța, Tulcea, Galați, Vaslui, Iași, Botoșani, Suceava, Bistrița, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Drobeta- Turnu Severin și Craiova, ştafeta Turului Phenomenal Gillette a ajuns astăzi, în jurul orei 09:25, în Târgoviște. În momentul în care coloana oficială a ajuns în zona magazinului Muntenia, ștafeta a fost preluată, pe rând, de către doi localnici care s-au înscris, în prealabil, pe site.

Gabriel Boriga, primarul oraşului Târgovişte, a fost prezent la momentul schimbului și a salutat trecerea Turului Phenomenal Gillette prin Târgoviște.

În acest tur pe lângă personalităţi au fost şi foarte mulţi localnici care şi-au dorit să contribuie la realizarea celei mai lungi ștafete din lume. „De-a lungul celor 15 zile de alergare, ștafeta a fost preluată de o serie de bărbați fenomenali de-ai României precum Ivan Patzaichin (în Tulcea), Ion Băraru, profesorul constănțean care îi pregătește pe elevii premiați an de an de NASA, Petru Ghervan, antrenorul naționalei de handbal masculin (în Suceava), arbitrul Cristian Balaj (în Baia Mare), Francisc Vastag (în Oravița) sau portarul Silviu Lung Jr (în Craiova)”, spune Laura Bănică, organizatorul Turului Phenomenal Gillete.

Bărbaţii au dovedit că sunt fenomenali

Nu au căştigat premii, ei au avut doar satisfacţia de a fi participat la cea mai lungă ştafetă din lume şi de a fi realizat un traseu fenomenal.

„Turul Phenomenal Gillette este organizat cu ocazia lansării în România a aparatului de ras Gillette Fusion Phenom ce beneficiază de tehnologia inovativă de bărbierit cu cinci lame pentru confort şi una pentru precizie, care ajută bărbaţii să arate şi să se simtă fenomenal încă de la primele momente ale zilei. Acest tur oferă bărbaţilor români şansa de a dovedi că pot realiza lucruri extraordinare şi care, la final, pot fi mândri că au scris istoria celei mai lungi ştafete din lume”, a declarat Teodora Popescu,  PR Manager Gillette.



Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite