Petreceri şi spectacole la începutul lunii decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karaoke în Hooligans Pub
Karaoke în Hooligans Pub

Ne aşteaptă un week-end plin de evenimente. Astăzi – spectacol folcloric şi petrecere cu pălării. Mâine, concert, teatru şi karaoke, iar duminică – teatru. Astfel putem descrie pe scurt programul din acest sfârşit de săptămână. Află mai multe.

În această seară, în Sala Tony Bulandra a Teatrului Municipal Târgovişte va avea loc un spectacol folcloric, susţinut de Ansamblul „Cununa Carpaţilor” al Centrului Naţional de Artă „Tinerimea Română” din Bucureşti. Evenimentul începe la ora 19.00, iar preţul unui bilet de intrare este de 5 lei.
O alternativă de petrecere a serii de vineri o oferă Red Club Moreni, care organizează Hat Party. Intrarea este liberă, iar cei care vin cu pălării pe cap, vor primi câte un shot din partea casei.

Sâmbătă, 3 decembrie, evenimentele încep la ora 11.00, cu un spectacol pentru copii – „Motanul încălţat”, de Charles Perrault, în regia lui Alin Antemir. El are loc la Sala Mihai Popescu a Teatrului Municipal Târgovişte, iar intrarea costă 3 lei.
Seara, de la ora 19.00, spectatatorii pot vedea o nouă reprezentaţie „Crize... sau încă o poveste de dragoste”, de Mihai Ignat, în regia lui Mihai Vântu. Spectacolul se joacă la Sala Studio, iar preţul unui bilet întreg/redus pentru elevi şi studenţi este 10/5 lei.
La ora 21.00, trupa Celelalte Cuvinte cântă la pub-ul La Scriitori, pentru prima dată în Târgovişte. Preţul unui bilet este de 25 de lei.
De la ora 22.00, sunteţi aşteptaţi în Hooligans Pub, unde, ca în fiecare sâmbătă, se organizează Karaoke Night, cu shot-uri la ofertă 2 + 1 gratis.
Week-end-ul evenimentelor se încheie duminică, 4 decembrie, cu un spectacol de teatru – „Unchiul Vanea”, de Cehov, regie Sorin Militaru, ultima producţie a Teatrului Muncipal Târgovişte. Preţul unui bilet întreg/redus pentru elevi şi studenţi este 10/5 lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite