Petreceri Barbie sau Hanna Montana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dâmboviţenii pot închiria costume pentru orice petrecere cu doar 20 de lei pe zi. Festivităţile băncilor sau firmelor de prestigiu din Târgovişte, s-au transformat în baluri mascate, acolo unde angajaţii au renunţat la costumele sobre în favoarea celor de carnaval.

Dacă aveţi de organizat o petrecere de neuitat pentru cei mici şi nu ştiţi cum este bine de ştiu că în Târgovişte există un magazin de unde se pot închiria costume de orice fel. Fie că vorbim de zile de naştere, serbări sau onomastice, acestea pot fi serbate cu o temă anume, în funcţie de dorinţele sărbătoritului.


„Le oferim peruci, măşti sau diferite accesorii”
Dacă cei mici visează la o petrecere cu tema Barbie, Hanna Montana sau Spiderman, organizatorii vor decora evenimentul cu baloane, serveţele  sau pahare personalizate. La Rubinia Design vin dâmboviţenii care doresc o petrecere pusă la punct, de la cap la coadă. “Închieriem costume pentru târgoviştenii de orice vârstă. Mulţi părinţi vin la noi, pentru a asigura costume pentru serbare sau pentru petreceri. De asemenea, şi directorii de firme ne solicită pentru organizarea de baluri mascate pentru sfârşitul de an. Se pare că oamenii de afaceri sunt sătuli de costumele serioase pe care le poartă zi de zi şi îşi doresc o ieşire din decor. Le oferim tot ceea ce ţine  de o costumaţie completă, peruci, măşti sau diferite accesorii. De altfel, şi studenţii au început să apeleze la serviciile noastre pentru petrecerile de absolvire. Dâmboviţenii au devenit mai deschişi în ultimii ani în această privinţă ”, a declarat Elena Cârstea, organizator evenimente Rubinia Design.


Hanna Montana pentru o zi
La cerere, pot veni la petreceri clowni, prinţese sau eroi de poveste. “Cei mici îşi doresc să fie alături de personajele preferate din desenele animate. Se joacă alături de ei şi îi pictează pe faţă. În ultimul an, sunt foarte solicitate ursitoarele pentru botezuri. Este o modă foarte agreată de târgovişteni. De asemenea, la nunţi o nouă tendinţă o reprezintă cascada de ciocolată. Noi organizăm un funcţie de bugetul fiecăruia decorurile pentru orice eveniment, pornind de la aranjamente florale până la servicii foto. Cu toate că anul trecut am avut mai multe cereri, cele de anul acesta au fost cu mai multe pretenţii”, spune Elena Cârstea.

Închirierea unui costum pentru adult costă 25 de lei, iar pentru copii 20 de lei, pentru 24 de ore. “Este o soluţie excelentă pentru noi, părinţii. Nu mai ne batem capul la croitorie să confecţionăm costume pentru serbări, pe care oricum le vor purta o singură dată”, ne mărturiseşte Cosmina Cojocaru, o târgovişteancă de 30 de ani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite